FAQ.

Alles wat je moet weten om inkomsten te genereren met livestreams.

Een QR-code is een snel decodeerbare afbeelding.
De letters QR zijn een afkorting van Quick Response ("snel antwoord").

De code is scanbaar met de camera van een smartphone, waardoor direct de link in de QR- code geopend kan worden. 

Een lower third is een grafische laag die over de livestream geplaatst wordt, waarin tekst geplaatst wordt. 
Veelal bevindt deze balk zich in het onderste derde deel van het scherm, zoals de naam al doet vermoeden. Wij leveren zowel statistische als geanimeerde lower thirds. 

Een betaalpagina is het verlengstuk van de livestream, waar je verdienmodel actief is. Je kunt kiezen om direct donaties te ontvangen van streamers op je bankrekening (via een Mollie account), om donaties aan het goede doel te doen of door producten zoals merchandise naar voren te brengen. Webshops hebben een gemiddelde conversie van 3-4%. Supportstream meet een gemiddelde conversie van 15%, wat wil zeggen dat paginabezoekers 5x meer geneigd zijn daadwerkelijk te kopen als in een webshop. 

Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes. Mollie biedt een veilige en  simpele oplossing voor al het betaalverkeer en is de koppeling naar betaaliconen op je betaalpagina. Per trandactie worden kosten door Mollie in rekening gebracht (bijv iDEAL transacties €0,29). 
Om te kunnen support-streamen heb je een Mollie account nodig. Voor meer informatie: www.mollie.com

Met kickback wordt vergoeding bedoeld, die wij je betalen voor elke lead die we voor het goede doel hebben geworven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kickback. 

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. 
Support-stream leeft deze regels strikt na en heeft clausules opgesteld met haar leveranciers zodat we data van streamers kunnen beschermen. Zie onze privacy statement onderaan de website voor meer informatie over deze clausules.

Open Broadcaster Software (OBS) is een gratis en open-source platformonafhankelijk streaming- en opnameprogramma, wat als decoder fungeert voor livestreamen. Support-stream werkt in principe met alle streaming platformen. 

Direct verdienen met je livestreams.